Koniec SLR Mercedes Kończy produkcję

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • mebel
    Ambiente
    • 2005
    • 155

pajczaki, z RS obniża o jakieś 1,5cm do 2.
    Ja miałem -35 i autko wyglądało ślicznie a jeżdżę po całej PL po kopalniach odkrywkowych i jeszcze nic nie urwałem :wink:
  • djczas
    RS
    • 2005
    • 9612

Wszyscy fani mogą poczuć się zawiedzeni, natomiast Ci nieliczni którzy zamierzali sobie go sprawić muszą się pospieszyć. W przyszłym roku planowane jest zakończenie produkcji jednego z najdroższych i najszybszych modeli dopuszczonych do ruchu.

Mariaż prosto z torów Formuły 1 zaowocował produkcją 261 egzemplarzy modelu SLR w 2006 roku, natomiast rok później wyprodukowano tylko 275 sztuk. Nie jest to jednak liczba, którą początkowo zakładano. Producent przewidywał, że rocznie uda się wykonać normę w postaci 400-500 egzemplarzy.

McLaren ogłosił niedawno plany stworzenia własnego supersamochodu, którego nazwa kodowa to P11. Auto ma zadebiutować już w 2009 roku. Są to jedne z głównych powodów zakończenia planów co do McLarena Mercedesa SLR.
    źródło [onet.pl]
    Załączone pliki

Komentarz

• QBA
      RS
      • 2004
      • 2646

Kuzwa nie dozbieram do przyszelgo roku :? Bede musial kupic uzywke :evil: Ja pitoleee, to jakas masakra panowie :|

:lol: :diabelski_usmiech

Komentarz

• c0nn3ct
        Rider
        S_OCP Member
        • 2007
        • 680

Hmm no to jeszcze dzisiaj składam zażalenie i zamówienie na dwa egzemplarze z góry żeby kiedyś sprzedac dwa i jeszcze na tym zarobic 8) :twisted: :diabelski_usmiech
        O1 AGR <- Była
        O2 '04 BKD "Praha"<- Jest
        OI RS <- Jest

Komentarz

• jlupino
          Rider
          S_OCP Member
          • 2006
          • 362

Faktycznie,są piekne i jednorazowe.Szkoda,ze tylko nielicznym jest dane go mieć.Nie zapomne jak J.Clarkson z Top Gear'a scigał sie z pozostałą dwójką prowadzących SLR-em z Londynu do Oslo.To było niesamowite. :|
          Jaro

Komentarz

Pracuję...